tisdag 22 juni 2010

moderaterna är större än socialdemokraterna

Jag vill bara poängtera att moderaterna är större än socialdemokraterna. Det är som sagt glädjande för en moderat som jag :).

Glädjande är även att alliansens fyra partier samlar sammantaget också fler anhängare än den rödgröna oppositionen.

Share/Bookmark



2 kommentarer:

Simon sa...

Jag hoppas att Moderaterna tar sitt förnuft till fånga och samarbetar med Sverigedemokraterna som de borgerliga gör i Danmark så vi får en blågul regering. Dansk Folkeparti (som är SDs systerparti) var i början lika mobbat som Sverigedemokraterna men borgarna tog sitt förnuft till fånga efter ett tag när de förstog att invandringskritiker inte är onda människor som vill äta upp barn.

http://www.youtube.com/watch?v=ZBMrBBMy6Gc

Jenny Petersson sa...

År 2004 väcktes tanken på ett mer organiserat samarbete mellan moderaterna, centerpartiet, folkpartiet och kristdemokraterna. Detta ledde fram till ett unikt samarbete – Allians för Sverige.

Alliansen fokuserade på frågor som jobb, skola, välfärd och trygghet. Inte minst arbetslinjen sattes i centrum. Fler måste komma i arbete, och det ska löna sig bättre att jobba.

I september 2006 gav de fyra partiernas strävan resultat. Alliansen vann valet. Och i valet 2010 söker vi nytt förtroende att regera tillsammans.

http://www.alliansen.se/