måndag 7 juni 2010

Export - Ewa sätter höga mål

Nice, för om svenska företag ska kunna delta mer i den kraftigt ökande internationella konkurrensen om kunder och affärer krävs bättre förutsättningar för svenska exportföretag och exportfrämjandet i Sverige.

Sveriges export ska fördubblas, vår handelsminister Ewa Björling sätter nu upp målet att Sverige ska fördubbla sin export på fem år. Vidare skriver Ewa att detta kan skapa uppemot en halv miljon nya jobb. Mer export leder till fler jobb i Sverige. Därför sätter Ewa Björling upp målet att Sverige ska fördubbla sin export på fem år.

1 kommentar:

saad sa...

hej
vi bara höra mycket om hjälp för invandare med vekligen se vi inget ting
jag heter saad äger swedbabelon AB företag i kristinehamn
vi som är nystart Invandrarföretagande i Sverige. VI hörde mycket om Irakprojektet finansieras med medel från Tillväxtverket för att sätta igång en process bland irakier i Sverige generellt och specifikt bland de som är företagare i den här gruppen för att förstå vikten av deras roll i att öka svensk export till Irak.
vi fått inte riktig hjälp föratt köra export och öka svenska export till irak och andra arbiska länder vi hör om hjälp men vi se inget inte den från almi eller andra statliga myndigheter Statliga EKN och Swedfund deltog Största hindren för vi flesta i målgruppen är kontakter med finansiärer och kapitalanskaffning som när de hör vi Invandrar de stänga dörren snabb mot oss och säga dra



tack saad