tisdag 19 januari 2010

Framtidsvalet 2010

Sverige är ett bra land att leva i och för att det ska fortsätta att vara så i framtiden måste vi klara jobben. Det finns fel och problem som måste rättas till för att fler människor ska kunna gå från utanförskap till jobb.

Hur skapar vi den bästa framtiden? Blir Sverige bättre av arbete eller av bidrag? Blir Sverige bättre av Alliansen eller med Vänsterexperimentet? Den 19 september avgör väljarna om vi ska bli ett föregångsland byggt på arbete eller om vi ska halka efter med vänsterexperimentets bidragslinje.

Om arbete lönar sig mindre och företagande blir svårare och om bidragen höjs och statens ekonomi sköts dåligt hur ska det då bli pengar till välfärden?

Arbetslinjen har gjort att tiotusentals har kunnat gå från förtidspensionering, sjukskrivning eller arbetslöshet till egen försörjning trots finanskris men det är nu när det vänder uppåt den behövs mer än någonsin. I framtidens Sverige krävs det att reformerna uppmuntrar till jobb. Att gå från bidragsberoende till arbete gör verklig skillnad för den enskilde och i dess plånbok.

Inga kommentarer: