måndag 22 mars 2010

Fredrik har högt förtroende!!

I helgen - S-väljarna tror inte på Mona Sahlin.... Sahlin förlorar mest bland sina egna väljare, enligt DN/Synovates mätning.

Sahlin är bara hälften så populär som statsminister Fredrik Reinfeldt - fantastiskt tycker jag!!
Fredrik är en betydligt bättre ledare!! Det är underbart att se att det ger resultat.

För Sahlin hänger allt på att vinna valet. Gör hon det kan hennes läge förbättras radikalt skriver Expressen i sin ledare.. de fortsätter.. "Men av allt att döma ligger en eventuell valvinst i Maria Wetterstrands händer. Hon har snart lika höga förtroendesiffror som Reinfeldt".

Men vad tycker då Maria Wetterstrand om Mona Sahlin - om detta går det att läsa om i tidningen Fokus. Socialdemokratin är något stort och obegripligt säger hon bla i intervjun.

Dagens läs tips:
Miljöpartiets ideologi kan på många sätt betecknas som en politisk vattenmelon. På utsidan är den grön, vacker och härligt inbjudande med en förpackning som får vilken mittenväjare som helst att smälta för dessa ädla syfte och motiv om en bättre värld. Innanför skalet när förslagen och politiken granskas visas det röda köttet som består av omfattande statlig styrning, skeptisicism mot privata alternativ och stark tillväxtfientlighet. Till sist är själva kärnan brun med en politisk livsstilfascism som dikterar hur människor ska leva sina liv.... Du hittar rapporten här, författare André Assarsson

Inga kommentarer: