lördag 6 juni 2009

Glöm inte... Heldre Moderat än Pirat!

Efter att ha synat Piratpartiets argumentation i sömmarna blir partiets brister tydliga. Missnöjet med FRA- och Ipred-lagen har gett piraterna oförtjänt vind i seglen.

Piratpartiet spelar inte med öppna kort och ger inget besked om vilken partigrupp de ämnar tillhöra i Europaparlamentet. De stänger exempelvis inte dörren för ett samarbete med kommunistiska partier. Ett besked i den här frågan är särskilt viktigt när partiet säger att de ska rösta samstämmigt med partigruppen.

Piratpartiet vill slopa patenträtten, vilket skulle få förödande konsekvenser för medicinforskningen. Medicinindustrin drivs precis som andra industrier av vinstincitamentet. Utan patenträtten hade vi idag inte haft de mediciner som vi idag har.

När det gäller fildelningsfrågan finns det andra partier som också värnar om din integritet på nätet som tvärtemot Piratpartiet har de en hållbar politik för andra viktiga områden - ett sådant parti är Moderaterna. Moderaterna tar ställning för frihet i alla frågor, gällande alltifrån klimatet till jobben som påverkar vår vardag i Sverige.

1 kommentar:

Anonym sa...

"...finns det andra partier som också värnar om din integritet på nätet... ett sådant parti är Moderaterna."

Men vänta nu, var det inte herr Reinfeldt som med partipiskan körde över Karl Sigfrid, och drev igenom FRA-lagen? Jag tycker det är tydligt att (pp) värnar mer om integriteten än (m).