torsdag 9 december 2010

Votering

Så kom den dagen då alliansen förlorade en votering. Inget konstigt i sig men tråkigt och hur var det där med indirekt beroende och jämkning. de rödgröna har bevisat att de är öppna för ett indirekt beroende av Sverigedemokraterna - Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet gick samman med Sverigedemokraterna...

Måste säga att jag är lite förvånad över att Socialdemokraterna valde att samarbeta med Sverigedemokraterna på detta sätt, istället för att ta ansvar för centrala samhällsfunktioner, ambassader och krisberedskap.

”Vi socialdemokrater kommer aldrig, aldrig någonsin, aldrig någonstans, aldrig någon gång att göra oss beroende av Sverigedemokraterna. Aldrig!”... Va det någon som sa...

Tycker att Sahlin, Ohly, Eriksson och Åkesson borde skicka en gemensam julhälsning till regeringskansliet...



Share/Bookmark

1 kommentar:

Anonym sa...

Måste säga att jag är lite förvånad över att Socialdemokraterna valde att samarbeta med Sverigedemokraterna

Men det gjorde de ju inte. De tyckte samma sak, och röstade för samma förslag, inget konstigt med det.

För du menar väl inte att de skulle rösta emot sitt eget förslag bara för att Sverigedemokraterna sagt att de skulle rösta för detta förslag?

Mogna politiker håller inte på med sådant trams, även om riksdagsvalet visat att det finns en hel del riksdagspolitiker bland de etablerade partierna som aldrig borde ha lämnat sandlådan, då de verkar tro att riksdagen är en sandlåda istället för Sveriges högsta beslutande organ.