fredag 27 november 2009

Jag undrar var V och MP tycker om Monas utspel

Sahlin öppnar för styre med C och FP - jag undrar hur de andra i den rödgröna röran anser om detta? Jag som trodde att Mona ville vinna valet tillsammans med V och MP. Är det så att Mona inte tror på sitt lag?!

C och FP säger nej till att samarbeta med de rödgröna efter valet.

Och jag säger nej till SD i riksdagen 2010!

Om mindre än ett år är det val i Sverige. Valet står mellan en Alliansregering ledd av Fredrik Reinfeldt eller ett vänsterexperiment med Sahlin och Ohly. Sveriges unga ska leva länge med de beslut som fattas och det är viktigt att framtidens färdriktning framåt håller rätt kurs. Det är dags att ställa frågan om vår framtid. En framtidsoptimism ställs mot ett rödgrönt mardrömsscenario.

2 kommentarer:

Anders @ ungsvensk.se sa...

SD i riksdagen 2010 är alliansens och Moderaternas enda chans att regera vidare.

Anonym sa...

Mona lever, likt majoriteten av sossarna, inte i dagens värld. Man tror sig fortfarande vara det statsbärande partiet och det enda rätta för Sverige. Allt annat styre av Sverige är bara korta tillfälligheter, undantag.
V finns för att det finna alltid tillräckligt många (avundsjuka) knäppisar i ett land. (mp) har hyfsat fasaden mha Wetterstrand, men bakom det gulliga lurar miljöfascismen fortfarande.
(S) vet inte ut eller in, med en virrpanna till ledare så är det et väntat resultat.
(Vilken sosse var som uttryckte sig såhär: "(s) lider av ett intellektuellt underskott"? Kokk?)
fp och c aknar helt linje i politiken.
(m) börjar mest bestå av gummiryggar.
Folk gillar när sanningar sägs även om de är obekväma, när verkligheten och politiska BS skiljer sig åt.. då märker t o m vanligt folk det. Varför förlorade (s) valet??
Desperata åtgärder från Mona som denna invit med armbågen löser inget.
"En framtidsoptimism ställs mot ett rödgrönt mardrömsscenario"
Pest eller kolera. Blått eller gegga..
Min optimism inför Sveriges framtid är minimal. Är ju så gammal så det sk-er jag i, men det blir synd om de som idag är unga!
//WR