lördag 1 november 2008

Ännu en lyckad dag!

I dag vaknade jag pigg och utvilad efter en härlig sovmorgon. Vårt första besök gick till NRA, National Rifle Association i Fairfax. Glenn som höll i föredraget berättade om organisationen och han svarade verkligen klockrent. Han var en mycket bra retoriker. Efter föredraget kikade vi in i The National NRA Museum och souvenirbutiken.

Efter besöket på NRA åkte vi till IHS, Institute for Humane Studies. Taxifärden dit var helt galen, som tur har Rola koll och fick hjälpa taxikillen med gps, vägbeskrivning osv..

Efter besöket på IHS mötte vi upp repulikanerna och åkte till deras headquaters i Virginia och hjälpte dem med kampanj. En rolig överraskning var när Roberta McCain, John McCains mamma plötsligt dök upp. Hon var en riktig kruttant, närmare 100år men ändå pigg nog att åka land och rike runt för att stödja sin sons kampanj till att bli Amerikas nästa president!

Jag och många fler fick chansen att prata med Mrs McCain som uppskattade att en grupp på 17 personer tagit sig tid att åka hela vägen till USA för att kampanja för repulikanerna.

I morgon blir det NY!

1 kommentar:

Andreas Johan E sa...

Vad jag skulle vilja ha varit där!