fredag 31 oktober 2008

Kanon dag

Efter att ha stigit upp kl 5 i morse är det snart dags att avrunda dagen J.
Första besöket idag var på Vita Huset, efter några kontroller så var vi inne och blev guidade av frun till den svenska ambassadören. Vi ta huset var grymt stort, tittade in gröna, röda och blårummet mm.

Efter Vita huset blev det mexikans inspirerad lunch… gott!

Sedan var vi inne i kongressbyggnaden, Capitolium! Dave och Luke gav oss en rundvandring som jag länge kommer att minnas! De var helt fantastiska!

Förutom dessa besök han vi med att vandra i Washington. Vi spatserade genom The National Mall i ett underbart väder. National Mall är en stor park, grönområde som finns i centrala Washington. Området sträcker sig från Vita huset i norr till Washington Monument som vi även passade på att besöka, ta bilder på.

Pricken över i:et var besöket på tidningen reason, då vi fick träffa Michael Moynihan och Matt Welch. Ser fram emot att börja läsa Matts bok om McCain, The Myth of a Maverick. Michel har för många år sedan jobbat på Tibro.

Dagen avslutades med god middag och gott sällskap! Nu har Karin somnat… Anna och jag ska också se till att vi är utvilade för en ny, kul dag imorn.

Inga kommentarer: